tisdag 7 maj 2013

Tauriini kohentaa insuliiniherkkyyttä

http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/23114424

On huomattava,  että tauriini on tavallinen kehon oma molekyyli ja sen aineenvaihdunnan normalisoituminen olisi  ensisijaisesti  saatava aikaan jollain tavalla. Tietämys  sen aineenvaihduntakartasta on olennaista  ja se tieto, että se kuuluu orgaanista rikkiä sisältäviin kehomolekyyleihin ja kehon rikkiaineenvaihdunnan piiriin.

http://www.medscape.com/viewarticle/734878_2

Tauriinin muodostumisen "PUUN" juurina on ravinnosta tuleva metioniini ja cysteiiniaminohapot.
 Niiden muokkaukseen keho käyttää B12 vitamiinia,  foolihappoa, B6 vitamiinia, B2 vitamiinia.
 Kun  aineenvaihdunta  toimii hyvin, keholla on mukavasti "aktiivia sulfaattia"  kaikenlaisiin detoksikaatiotehtäviin,   immuunipuolustukseen,  rakenneosien valmistukseen, ja moniin toiminnallisiin molekyylirakenteisiin , joista  ei aivan merkityksetön ole koko  rheologiaan vaikuttava rikkipitoinen  molekyylisukukunta. 

 Liikkuvainen pieni  molekyyli tauriini on  eräs sofistinen lopputulos  tästä PUUSTA.  ja kuten yleensäkin PUUN  hedelmistä,hedelmää   on odotettavissa,  kun juuret,  runko ja oksa toimivat hyvin.  Yllä oleva kuva kertoo näistä  rikkiaineenvaihdunnan  PUUN  juurista, rungoista ja oksista, joissa sitten päätehedelmänä näkyy myös tauriini.

Lääketiede  on jumittunut pohtimaan yhtä puunrungon haaraa,  homocysteiinikohtaa. (P-Hcy) , joka tietysti olisi saatava  normalisoitumaan.

Ja ylipäätänsä tämän rikkiaineenvaihdunta PUUN joka  haaran toiminnalliseen vikaan on olemassa jotain  lääkettä, nimittäin tilanteisiin kun tämä PUU  ei toimi eikä tuota niitä  "hedelmämolekyylejä". Varsinkin rheologian alueella tuntuu,  jos  rikkiaineenvaihdunnan molekyylit eivät toimi normaalisti, vaikka  sen alue on laajempi kuin vain rheologia.
7.5. 2013

Inga kommentarer: